Malzemeler:

  • 40 adet petit beurre (pötibör) bisküvi
  • 1 su bardağı ceviz
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 5 adet elma
  • 1 paket kakaolu puding
  • 2 su bardağı süt

Elmaları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin. İçine bisküvileri kırın. İçine tarçın ve dövülmüş cevizi ekleyip güzelce karıştırın. 1 gece uzdolabında bekletin.

Ertesi gün servis yapcağınız borcama yerleştirin. Pdingi hazırlarken  karışım da oda ısısına gelecektir.

Diğer taraftan 1 paket kakaolu pudingi 2 su bardağı sütle pişirin. Oluşan muhallebiyi sıcakken elmalı karışımın üstüne dökün. Arzuya göre üzerini hindistancevizi, fındık,ceviz vb. ile süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.